PDA

View Full Version : Changing Labels of Child Status


AlainFarhi
17 January 2018, 06:25 PM
How can I change the labels of the child status in the Batch Entry screen. All my Twin, Adopted etc have now the word "sensitive" added to them.

Alain

Frank
17 January 2018, 07:46 PM
How can I change the labels of the child status in the Batch Entry screen. All my Twin, Adopted etc have now the word "sensitive" added to them.It sounds like you need to visit Reunion > Preferences > Child Status.

AlainFarhi
17 January 2018, 10:07 PM
It sounds like you need to visit Reunion > Preferences > Child Status.

Thanks